Sada bižuterie krystal/modrá

Svatební sada Swarovski II
search
  • Sada bižuterie krystal/modrá
  • Svatební sada Swarovski II
  • Svatební sada Swarovski II
  • Svatební sada Swarovski II
  • Barva světle modrá

Luxusní sada bižuterie 

Náhrdelník, Náušnice, Náramek

Provedení: krystal/modrá

 

DW8120
1 200,00 Kč
S DPH
Počet
Poslední kusy skladem

Nabízenou soupravu Vám rádi vyrobíme i v jakékoli barevné variantě, v jaké jsou zobrazeny samostatné komponenty soupravy. Pokud Vámi poptávaná barevná varianta není v nabídce, stačí při objednávce zapsat barevnou variaci do poznámky k jakékoliv z nabízených barevných variant soupravy.

 

Chceme podpořit české výrobce bižuterie a zachovat tradici věhlasného jména české bižuterie, a proto Vám nabízíme zejména výrobky českých výrobců.

 

Veškeré šperky originální bižuterie jsou vyráběny z vlastních komponent bižuterie našeho dodavatele, případně jsou použity komponenty dalších lokálních výrobců bižuterie z Jablonce nad Nisou a okolí. Od těchto výrobců komponent dodavatel odebírá zejména skleněné kameny bižuterie. Povrchové úpravy a galvanizace bižuterie je prováděna ve firmách, které se na tyto úpravy specializují. Všechny používané povrchové úpravy pro šperky z bižuterie jsou bez použití Niklu a Niklových slitin a jsou tak zdravotně nezávadné.

Soupravu dodáváme v dárkové krabičce o rozměrech2,5x17,5x20 cm. 

Šperky ze soupravy jsou originálním výrobkem našeho partnera z Jablonce nad Nisou. Šperky byly vyrobeny v Jablonci nad Nisou včetně jejich zdravotně nezávadné povrchové úpravy.

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.