Skleněný svícen - oboustranný-PŮJČOVNA

Skleněný svícen - oboustranný-PŮJČOVNA
search
  • Skleněný svícen - oboustranný-PŮJČOVNA

Zapůjčíme masivní skleněný svícen oboustranný

Barva: Krystalová

Rozměry: 6,8x7,5 cm

DW4029/02
30,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Masivní skleněný svícen na konickou nebou čajovou svíčku. Krásný designový doplněk na svíčky.

Pravidla půjčovny:

  • Při objednávce uveďte termín zápůjčky, na základě toho Vám buď objednávku potvrdíme, nebo bohužel budeme muset objednávku zrušit z důvodu nedostatečného počtu v daném termínu.
  • Po potvrzení objednávky dohodneme způsob převzetí a na základě toho Vám vystavíme zálohovou fakturu na 50% z ceny půjčovného, tato záloha bude odečtena z konečné ceny faktury, která bude uhrazena hotově při převzetí inventáře nebo  uhrazena předem, před odesláním, v případě že si klient přeje zaslat inventář poštou  nebo jiným přepravcem.
  • Inventář lze vyzvednout vždy 3dny před požadovaným termín, a lze jej  vrátit opět tři dny po požadovaném termínu. V případě zaslání poštou bude inventář zaslán pět dní před požadovaným termín, nájemce se pak zavazuje, že inventář zašle pronajímateli do pěti dnů od termínu, na kdy byl inventář zapůjčen. V případě, že nájemce nevrátí, bez předchozí dohody, pronajímateli inventář, propadá kauce ve prospěch pronajímatele jako náhrada škody.
  • VYZVEDNUTÍ V SÍDLE FIRMY VE VESELÍ NAD LUŽNICÍ - ZDARMA. PAUŠÁLNÍ POPLATEK ZA VYZVEDNUTÍ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH A BYSTŘICI NAD PERNŠTEJNEM - 100Kč.
  • Vratná kauce - při převzetí nebo před zasláním uhradí nájemce pronajímateli vratnou kauci v ceně 100Kč/kus. Tato kauce bude vrácena nájemci v hotovosti, při osobním vrácení inventáře pronajímateli a jeho následné kontrole. Při zaslání zpět poštou nebo přepravní společností bude kauce nájemci vrácena, do tří dnů po obdržení zboží a jeho kontrole, na účet nájemce. V případě, že bude zboží poškozené nebo znečištěné pronajímatel si vyhrazuje právo odečíst z kauce náklady na jeho opravu nebo vyčištění. V případě, že je zboží neopravitelné nebo znečištěné tak, že jeho další použití není možné, bude celá kauce použita na nákup nového inventáře. a nájemce tak neobdrží žádné peněžní prostředky zpět.
  • Storno poplatky - zrušení rezervace měsíc před odsouhlaseným termínem - 20% z celkové ceny, dva týdny před odsouhlaseným termínem - 30% z celkové ceny, týden před odsouhlaseným termínem - 50% z celkové ceny - tzn., že uhrazená záloha propadá ve prospěch pronajímatele.
  • Objednáním tohoto produktu potvrzujete svůj souhlas s výše uvedenými pravidly.
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.