Vánoční bílo-zlaté svíčky Galaxy

Vánoční bílo-zlaté svíčky Galaxy
search
  • Vánoční bílo-zlaté svíčky Galaxy

Luxusní zdobené svíčky s hvězdičkami

Barva: Bílá off white se zlatým zdobením

Různé velikosti

DW 4090
Nabízené rozměry svíček: A - 50x100mm
89,00 Kč
S DPH
Počet
Skladem

Osvětlete své Vánoce třpytivými hvězdami našich luxusních vánočních svíček!

Dopřejte si tu nejmagičtější atmosféru, jakou vám mohou přinést právě tyto dokonalé bílé svíčky zdobené stříbrným pásem hvězdiček. Tyto vánoční svíčky nejsou jen obyčejné svíčky, ale díky jejich dokonalému zpracování a české výrobě jsou skutečným uměleckým dílem. Jejich jemné světlo a třpytivé hvězdičky vám vytvoří tu pravou vánoční atmosféru, po které všichni toužíme.

Vyberte si z různých velikostím, tvarů a barev. Svíčky nabízíme v provedení válec nebo koule. Další barevné varianty - vínová/zlatášedá/stříbrná,šampaň stříbrnáa bílá/stříbrná

Můžou být dokonalým dárkem pro vaše blízké, který jim přinese radost a zároveň bude krásným doplňkem jejich domova. Ale proč si také nesplnit vlastní přání? Rozmazlete se a dovolte si malý luxus s těmito krásnými svíčkami na váš adventní věnec.

Luxusní design - Nádherně zdobené stříbrnými hvězdičkami, které dodají vašemu domovu luxusní vzhled.

Vysoce kvalitní česká výroba - Svíčky jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a s láskou v České republice.

Různé velikosti, barvy a tvary - Vyberte si svíčky, které se skvěle hodí do vašeho interiéru.

Dokonalý dárek - Tato svíčka je skvělým dárkem pro vaše blízké, který přinese radost a vánoční atmosféru do jejich domovů.

Vytvořte si útulnou atmosféru - Svíčky s jejich jemným světlem a třpytivými hvězdičkami vytvoří magickou a útulnou atmosféru.

Máte před sebou skvělý produkt, který dokáže přinés vánoční atmosféru do vašeho domova a ještě tím podpoříte českého výrobce. Neváhejte a udělejte si nebo svým blízkým radost těmito jedinečnými svíčkami.

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.