Srdíčko na svatební prskavku se jmény bílé

Papírová kartička na svatební prskavku
search
  • Papírová kartička na svatební prskavku
  • Papírová kartička na svatební prskavku
  • Papírová kartička na svatební prskavku
  • Papírová kartička na svatební prskavku

Papírové srdíčko na svatební prskavku se jmény

Balení: 1 ks

Barva: bílá

Minimální objednávka : 10 ks

K ceně produktu bude připočítána paušální částka za tiskovou přípravu: 250 Kč/zakázku

DW20016/23
21,00 Kč
S DPH
Počet
Vyrobíme do 2 týdnů

Minimální množství pro objednání tohoto produktu je 10.

Nenechte si ujít jedinečný zážitek na své svatbě s naším exkluzivním produktem - Srdíčko na svatební prskavku s vašimi jmény! Tento krásný a originální doplněk přinese nezapomenutelnou atmosféru a zábavu pro vás i vaše hosty. Navíc, díky personalizaci s vašimi jmény a datem svatby, bude tento okamžik navždy zaznamenán ve vašich vzpomínkách.

Srdíčko na svatební prskavku se jmény je vyrobeno z kvalitního matného papíru, který dodává kartičkám elegantní vzhled. Navíc, díky jednoduchému navlékání na prskavky máte hotovo během chvilky. 

Zapalování prskavek na svatbě je velice oblíbenou večerní zábavou! Svatebčané s nimi prožijí kouzelné okamžiky a fotograf uloví úžasné fotky. Pro dekoraci poslouží i před zapálením, v pěkné nádobě, květináči nebo váze. 

Proč právě naše produkty?

1. Personalizace: Srdíčko na svatební prskavku se jmény je personalizováno vašimi jmény a datem svatby, což dodává osobní a intimní dotek vašemu velkému dni.

2. Elegantní design: Bílý matný papír s tvarovaným srdcem dodává sofistikovaný a romantický vzhled, který se skvěle hodí k jakémukoli svatebnímu stylu.

3. Jednoduchá aplikace: Srdíčko na svatební prskavku se snadno navléká, takže jej můžete rychle a snadno připravit pro svou svatební oslavu.

4. Nezapomenutelné fotky: Zapalování prskavek se srdíčky vytvoří kouzelnou atmosféru a umožní vám získat úžasné fotografie, které budete chtít sdílet s rodinou a přáteli.

5. Zábava pro hosty: Prskavky s dekorativními srdíčky nabízejí zábavu pro hosty všech věkových kategorií a přispívají k nezapomenutelné atmosféře vaší svatební oslavy.

Mohlo by vás také zajímat

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.