Vonná svíčka ve vánočním skle - Vanilka - Skořice

Vonná svíčka ve vánočním skle - Vanilka - Skořice
search
  • Vonná svíčka ve vánočním skle - Vanilka - Skořice

Luxusní vonná svíčka s dřevěným knotem ve skleněném obalu

Vůně: Vanilka-skořice

Barva obalu: Bílá se stříbrnými nebo zlatými vločkami

Doba hoření: cca 50 hodin

DW4123/23
Barva: Zlatá
235,00 Kč
S DPH
Počet
skladem

Představujeme vonnou svíčku s dřevěným knotem ve skleněné dóze s potiskem stříbrných nebo zlatých vloček - dokonalou harmonii elegance, luxusu a příjemných vůní. Tento stylový doplněk je jako stvořený pro ty, kteří hledají způsob, jak oživit svůj domov nebo pracovní prostor, a zároveň vytvořit uklidňující a vítanou atmosféru. Od našich zákazníků víme, že pomáhá eliminovat i pach cigaretového kouře.

Zapalte jiskru radosti s naší vonnou svíčkou, která je vyrobená ze zdravotně nezávadného parafinu vysoké kvality. Náš zkušený tým tvoří každou svíčku s mimořádnou péčí, aby zaručil, že vytváří jemnou, přirozenou a podmanivou vánoční vůni vanilky a skořice. Tato vůně byla vybrána pro svou schopnost uspokojit i ty nejnáročnější nosy, aniž by způsobovala nepohodlí nebo nepříjemné pocity.

Dřevěný knot dodává svíčce jedinečný rustikální vzhled a při hoření vytváří relaxační praskot. Skleněná dóza s potiskem stříbrných a zlatých vloček dodává svíčce elegantní, luxusní vzhled, který se stane vyjádřením vašeho vkusu. Navíc, po dohoření svíčky, můžete skleněnou dózu využít k opětovné domácí výrobě svíček, jako obal na květiny nebo třeba jako elegantní skleničku do pergoly.

Nejlépe z naší svíčky vytěžíte, když ji zapálíte na 3-4 hodiny denně. S dohou hoření cca 50 hodin, vám poskytne dlouhou dobu potěšení a útulnosti.

Vyrobena ze zdravotně nezávadného parafinu vysoké kvality pro dlouhotrvající, čisté hoření.
Přirozená a podmanivá vánoční vůně vanilky a skořice, která nevadí ani lidem, kteří mají problémy s umělými vůněmi.
Dřevěný knot vytváří uklidňující praskot a dodává svíčce rustikální vzhled.
Skleněná dóza s potiskem stříbrných nebo zlatých vloček přináší do domova eleganci a luxus.

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.